Kayseri Okulları

MCMUN’23 Co-existence

Lise MUN Kulübü öğrencilerimiz, Hindistan ve Yunanistan delegasyonu olarak ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ankara Lisesi tarafından düzenlenen MCMUN’23 etkinliğine katılmışlardır.
1-4 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen organizasyonda, öğrencilerimiz kendilerine atanan komitelerde, farklı okullardan organizasyona katılan ve farklı ülkeleri temsil eden öğrencilerle iş birliği içinde çalışma şansı yakalamışlardır. Program kapsamında, küresel sorunlara “Birleşmiş Milletler Tasarıları” konseptiyle çözüm önerileri sunan öğrencilerimiz, bu sayede İngilizceyi resmî bir üslup ile duyup konuşarak iyi organize edilmiş bir ortamda pratik etme şansı yakalamışlardır.
Okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ederek katılım sertifikası almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor; bir sonraki MUN organizasyonunda başarılar diliyoruz.
MCMUN’23 Co-existence
Our students from High School MUN Club participated in the MCMUN'23 event organized by Odtü GVO Ankara High School, representing the delegations of India and Greece. During the event held from December 1 to 4, they collaborated with peers from different schools and represented various countries in their assigned committees. Within the program, they proposed solutions to global issues using the concept of "United Nations Resolutions," providing an opportunity to practice English formally in a well-organized environment. Congratulations to our students who successfully represented our school and earned participation certificates. We wish them success in the next MUN organization.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr